Pompa de caldura aer aer

Pompa de caldura aer aer

Ce crezi ca e o pompa de caldura aer aer ? este un aer conditionat simplu. Acum noua generatie de aer contionat functioneaza cu invertor si sunt capabile sa faca si racire si incalzire si sunt chiar destul de eficiente.

Daca vrei sa ai o solutie ieftina de incalzire, aerul conditionat este cea mai buna varianta pe care o poti alege in momentul de fata.

Un aer conditionat performant in pompa de caldura pleaca de la 2000 de lei. Deci daca vrei sa te incalzesti economic ia in considerare si varianta de aer conditionat. Acestea merg pana la – 20, au un COP de aproximativ 3 puncte. Daca vrei sa iei in considerare si variantele de la Mitsubishi mai scumpe, acele variante merg pana la – 25 de grade garantat.

In general partea de montaj este foarte simpla si rapida, nu trebuie sa tragi conducte prin casa, incalzirea este destul de confortabila iar aparatul este suficient de silentios.

In general aceste echipamente nu se strica atat de usor si piesele de schimb au preturi rezonabile.

Exista si o gama de aer conditonat cu denumirea de Hyperinvertor de la Mitsubishi HI, aceasta gama de echipamente nu isi pierde capacitatea de incalzire pana la – 15 grade, dar asta este ceva pentru cunoscatori si trebuie sa ai un bransament trifazic.

O alta varianta din gama profesionala este sistemul VRV sau VRF. Acest sistem este oferit de mai multi producatori de sisteme de climatizare cum ar fi DAIKIN, Mitsubishi, Trane, Samsung, LG, Gree si altii. Performatele sunt foarte bune se pot face multe chestiuni, dar nu prea este un sistem de apartament, iar costul este pe masura.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: